Rekordné stávky na našich chlapcov. Do majstrovstiev Slováci vrazia milióny


Foto: Rekordné stávky na našich chlapcov. Do majstrovstiev Slováci vrazia milióny Foto: iStock, SZĽH/Samo Galica

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokej sa v tomto roku organizujú u našich západných susedov. Svoje miesto na ľade chcú obhájiť aj naši chlapci, ktorí sa z pozície svetovej deviatky budú zo všetkých síl pokúšať o vytúžené medaily. Sviatok všetkých fanúšikov športu na ľade je však už tradične aj sviatkom stávkarov. Ako informoval portál Forbes, aj v tomto roku sa očakáva, že stávkovými kanceláriami pretečú milióny.

Podľa špecialistu pre komunikáciu Róberta Bučeka zo slovenského Tipsportu Slováci v minulom roku len do majstrovstiev sveta IIHF vložili stávky v sume 16,4 milióna eur. Rovnaké a možno ešte vyššie sumy očakávajú aj pri tohtoročnom šampionáte. Len do minulotýždňového utorka podľa jeho slov stávkovou kanceláriou pretiekol viac ako dvojnásobok peňazí, čo za rovnaké obdobie v minulom roku. 

Aj keď je slovenská reprezentácia silným hráčom, do celkového víťazstva musí dopomôcť aj šťastena. Súčasný kurz na víťazstvo našich chlapcov v tomto šampionáte je podľa stávkovej kancelárie 20:1. Nie práve najlepšie vyhliadky však Slovákom nebránia vkladať do rúk nášho národného výberu dôveru v hodnote tisícok eur.