Hromadná bitka v Trenčíne: Traja muži zbili dvoch ďalších mužov, hrozí im 10 rokov za mrežami


Mužov zbili v noci na ulici. Hrozí im až 10-ročný trest

Foto: Hromadná bitka v Trenčíne: Traja muži zbili dvoch ďalších mužov, hrozí im 10 rokov za mrežami Foto: canva.com

V Trenčíne došlo k hromadnej bitke. Traja muži pod vplyvom alkoholu mali na Palackého ulici v neskorých nočných hodinách napadnúť ďalších dvoch mužov. Predchádzal tomu slovný konflikt, polícia prípad vyšetruje.

„Prvého z nich jeden z páchateľov udieral rukami zovretými v päsť do oblasti tváre a hlavy a následne ho kopol do rôznych častí tela. Druhého poškodeného napadli až dvaja páchatelia súčasne. Najskôr ho udierali päsťami, v dôsledku čoho spadol napadnutý muž na zem. Potom do muža opakovane kopali,“ informovala polícia Trenčianskeho kraja na sociálnej sieti.

Páchateľom hrozí väzenie

Poškodení po bitke utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Na miesto okamžite prišli policajné zložky, ktoré začali po útočníkoch intenzívne pátrať. V priebehu pár minút ich policajti našli v podniku na Mierovom námestí v Trenčíne, kde ich obmedzili na osobnej slobode. Dychová skúška ukázala, že páchatelia mali v dychu 0,81, 0,50 a 0,40 promile alkoholu.

„Po vykonaní potrebných procesných úkonov, vyšetrovateľ PZ z Trenčína vzniesol obvinenie 30, 22 a 20-ročnému mužovi pre spáchanie zločinu Ublíženie na zdraví v štádiu pokusu v súbehu s prečinom Výtržníctvo,“ priblížila polícia.

Vyšetrovateľ zároveň na všetkých troch obvinených podal podnet na podanie návrhu na ich vzatie do väzby. V prípade dokázania viny za zbitie dvoch mužov hrozí obvineným trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj