Smútočné oznámenia mladých hrdinov vháňajú slzy do očí. Rodiny chystajú pohreb hasičov z D1


Kolegovia zverejnili smútočné parte zosnulým hasičom

Foto: Smútočné oznámenia mladých hrdinov vháňajú slzy do očí. Rodiny chystajú pohreb hasičov z D1
Galéria: 4 fotky
Foto: HaZZ

Hasičský a záchranný zbor uverejnil na svojej stránke, na sociálnej sieti smútočné parte zosnulých hasičov. „Smútočné oznámenia kolegov, ktorých životy vyhasli v pondelok pri tragickej nehode. Česť ich pamiatke!“. píšu kolegovia pod smútočným oznamom.

Tento týždeň otriasla verejnosť informácia o tragickej nehode na diaľnici D1 pri Hornej Strede, kde vyhasli dva mladé životy. 43-ročný Marián a 27-ročný Lukáš podľahli zraneniam, pri zásahu na frekventovanom úseku diaľnice smerom na Bratislavu. Nečakane do ich hasičského vozidla vpálil vodič Poľského kamiónu, ktorý mladých hasičov usmrtil, 40-ročného kamionistu čaká teraz súd. 

Galéria: 4 fotky

Kolegom zostali oči pre plač a rodinám nezostáva iné ako chystať pohreb. Mladší z hasičov Lukáš mal dokonca budúci rok chystať svoju svadbu, Marián po sebe zanechal partnerku a tri malé deti. Ľudia hromadne vyjadrujú pomocou sociálnych sietí podporu a kondolencie „Úprimnú sústrasť rodinám, je to tragédia, tak mladí obaja. Prišli pomáhať q stala sa strašná tragédia.” vyjadrila sústrasť Henrieta.


Výsledky vyšetrovania nehody prinesú až expertízni technici, ktorí v pondelok do neskorej noci skúmali vozovku aj kamión v mieste nehody, ktoré by mali priniesť odpoveď, či za nehodou stojí zlyhanie techniky alebo ľudský faktor.


 





Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj