Rodinná dráma v okrese Trenčín: Žena na svojho partnera zaútočila sekáčom na mäso


Opitá žena napadla svojho druha sekáčom na mäso, stopy krvi chcela umyť

Foto: Rodinná dráma v okrese Trenčín: Žena na svojho partnera zaútočila sekáčom na mäso Foto: canva.com

V skorých ranných hodinách sa v okrese Trenčín odohrala rodinná dráma, ktorá sa takmer skončila tragicky. Žena pod vplyvom alkoholu zaútočila na svojho druha, s ktorým sa najskôr pohádala. 

„Na základe doteraz zisteného, páchateľka z kuchynskej linky zobrala sekáč na mäso a držiac ho nad hlavou zaútočila na partnera. Útok smerovala na jeho hlavu počas toho, ako sedel na stoličke. Poškodený sa začal bránil, pričom ju chytil za obe predlaktia. Žena ho však jeden krát zasiahla do temena hlavy, následkom čoho začal silno krvácať,“ informovala polícia Trenčianskeho kraja na sociálnej sieti.

Opitá žena ho úmyselne zasiahla do temena hlavy, pričom mu chcela spôsobiť ťažkú ujmu na zdraví. Po útoku sa snažila zahladiť a umyť stopy po krvi. Polícia po príchode na miesto činu páchateľku obmedzila na osobnej slobode. Po vykonaní dychovej skúšky žena nafúkala 3,38 promile alkoholu.

Policajti vykonali obhliadku miesta činu a zaistili aj niekoľko stôp. Voči 36-ročnej žene vyšetrovateľ Policajného zboru v Trenčíne vzniesol obvinenie pre spáchanie zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Zároveň prokurátorovi podal podnet na podanie návrhu na vzatie obvinenej do väzby. Ak jej vinu dokážu, obvinenej hrozí trest odňatia slobody na 5 až 12 rokov.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj