Nočný incident v Bánovciach nad Bebravou: Muži najskôr spoločne popíjali, potom jeden druhého zbil a okradol


Útočník si všimol, že muž má vo vrecku hotovosť. Napadol ho a okradol

Foto: Nočný incident v Bánovciach nad Bebravou: Muži najskôr spoločne popíjali, potom jeden druhého zbil a okradol Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

V Bánovciach nad Bebravou na Svätoplukovej ulici pri parkovisku sa vo večerných hodinách odohral nepríjemný incident. Muži najskôr spoločne popíjali, neskôr útočník napadol druhého muža, surovo ho zbil a okradol po ceste domov.

„Dobehol poškodeného a odzadu ho sotil do chrbta. Poškodený spadol na zem, kde ho obvinený kopal do oblasti rebier, chrbta, nôh aj hlavy. Následne mu zo zadného vrecka nohavíc vzal peňaženku, z ktorej odcudzil finančnú hotovosť a z miesta činu ušiel,“ priblížila polícia Trenčianskeho kraja na sociálnej sieti.

Páchateľ už bol súdne trestaný

Útočník poškodenému spôsobil zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Polícia v Bánovciach nad Bebravou obvinila 30-ročného muža z lúpeže. Obvinený si svoju obeť nevybral náhodne. Podľa polície si páchateľ počas popíjania alkoholu s napadnutým mužom na čerpacej stanici pravdepodobne všimol, že muž má v peňaženke finančnú hotovosť a preto ho po ceste domov odzadu napadol.

„Polícia začala po mužovi intenzívne pátrať, pričom sa jej ho podarilo do pár hodín stotožniť a zadržať. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol na neho podaný podnet na podanie návrhu vzatie do väzby,“ spresnila polícia.

Obvinený už bol v minulosti súdne trestaný, teraz čaká na rozhodnutie o tom, či bude trestne stíhaný väzobne v cele policajného zaistenia.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj