Ranč 13 pri Nemšovej žiada o pomoc pri pátraní po zlodejovi, ktorý v noci vybielil celú dielňu


Foto: Ranč 13 pri Nemšovej žiada o pomoc pri pátraní po zlodejovi, ktorý v noci vybielil celú dielňu
Galéria: 3 fotky
Foto: Ranč 13

Ranč 13 pri Nemšovej je síce často navštevovaným miestom verejnosťou, no tentokrát si návštevník zobral z návštevy aj niečo, čo mu nepatrí. Ranč uverejnil na sociálnej sieti status aj fotkami zlodeja, ktorý si v noci zo 14. na 15. júna neoprávnene privlastnil niekoľko kusov drahého náradia  priamo z dielne ranča.

Drzý zlodej si dokonca na svoj lup doniesol vozík, na ktorom si v kľude všetko vynosil a to dokonca dvakrát za noc! „Z našej dielne nám zmizlo množstvo náradia, vrátane uhlových brúsok, vŕtačiek, píl, mazacieho náradia, batérií do uťahovačiek, akumulátorovej pílky, brúsky na drevo, sekerky, pajsre, golasady, zváračky, 3 vzduchoviek a okružnej píly na drevo značky,“ píše nešťastný majiteľ na svojej stránke.

Galéria: 3 fotky

Škody na majetku sa vyšplhali na peknú sumu, aj keď zmiznutý majetok majitelia stále sčítavajú. Zlodej nám narobil škodu, ktorá je zatiaľ vyčíslená na 6 000 €, a ešte stále zisťujeme, čo všetko nám zmizlo,“ píše ranč s tým, že viac informácií a fotiek zatiaľ poskytnúť nemôžu, pretože prípad je v rukách policajného vyšetrovateľa.

Incident sa stal v záhradkárskej oblasti Antonstál, a to v čase od 00:00 do 4:30 ráno. Majitelia ranču prišli so zaujímavým nápadom, že za informáciu, ktorá napomôže dopátrať zlodeja ponúkajú odmenu. „Tí, čo nám pošlú indície na vypátranie zlodeja, budú odmenení lístkami na zážitkovú jazdu americkými autami a 4 lístkami na country festival v Bohuniciach. Mali sme s lístkami iné plány, ale rozhodli sme sa, že teraz je najlepšie odmeniť vás za pomoc.“