V piatok sa neprežeňte na mestský úrad v Trenčíne, bude uzatvorený. Centrum čaká aj dopravná uzávera


Foto: V piatok sa neprežeňte na mestský úrad v Trenčíne, bude uzatvorený. Centrum čaká aj dopravná uzávera
Galéria: 2 fotky
Foto: Mesto Trenčín

Trenčín bude tento víkend žiť kultúrou. V rámci štruktúry mesta sa pripravujú rôzne zmeny ako uzatvorenie Palackého ulice v centre mesta a bohatý program pod záštitou Korzo Trenčín, ktoré sa bude konať v sobotu. Tieto zmeny však prakticky znemožnia dostať sa autom do centra.

Mesto sa rozhodlo v piatok 21. júna zatvoriť mestský úrad. „Osobne nevybavíte nič ani v detašovaných pracoviskách vrátane podateľne, matriky, Kultúrno – informačného centra, Denného centra Sihoť a klientskeho centra. Neprežeňte sa a neodkladné veci podávajte radšej elektronicky,“ informuje mesto na svojom webe.


Galéria: 2 fotky

Elektronicky bude možné vybaviť niekoľko z možných žiadosti: „ako vydanie, predĺženie, zrušenie či trvalú zmenu EČV, vybavené budú však najskôr až v pondelok 24.6.2024. Bez obmedzení vybavíte žiadosti, pri ktorých nie je potrebné spracovanie obsluhou parkovacích kariet ako dočasná zmena EČV či vybavenie karty Návšteva pásma.“ 

Na Palackého ulici nezaparkujete už od 14:00. hod. v piatok 21. júna. Prejazd nebude možný od 18:00. hod. Preto bude vybavovanie osobných záležitostí v rámci centra mesta komplikované. „Prosíme, ak si potrebujete vybaviť záležitosti ohľadom parkovania a parkovacích kariet na úrade, urobte tak do štvrtka 20. júna 2024 (vrátane). K dispozícii vám budeme potom opäť v pondelok 24. júna 2024 v riadnych úradných hodinách,“ dopĺňa informácie mesto.

Dopravná uzávera potrvá až do soboty 22. júna do polnoci. Potom bude ulica opäť prístupná pre dopravu aj parkovanie bez obmedzení.