Mladíka z Bánoviec nad Bebravou napadol a okradol pre pár desiatok eur. Hrozí mu niekoľkoročné väzenie


Kradol pre pár desiatok eur, teraz mu hrozí väzenie

Foto: Mladíka z Bánoviec nad Bebravou napadol a okradol pre pár desiatok eur. Hrozí mu niekoľkoročné väzenie Foto: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Pre pár desiatok eur dokopal a okradol mladého muža, ktorý mu kúpil alkohol. Mladík z Bánoviec nad Bebravou po odchode z pumpy netušil, čo ho o chvíľu čaká. Oliver, ktorému spravil menšiu službu, sa po krátkom prenasledovaní po ňom vrhol. O prípade informovala televízia JOJ.

„Poškodený spadol na zem, kde ho obvinený začal kopať do oblasti nôh, rebier, chrbta a hlavy. Následne mu mu zo zadného vrecka zobral peňaženku, z ktorej odcudzil finančnú hotovosť a z miesta činu ušiel,“ objasnila skutok TV JOJ hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Trenčín Katarína Kuzmová.

Podľa informácií TV JOJ si 30-ročný Oliver polepšil asi len o 60 eur. Napadnutý mladík čin nahlásil polícii, ktorá ho v krátkom čase stotožnila a zadržala. Z policajnej cely jeho kroky viedli na súd, kde si vypočul svoj verdikt.

„Sudkyňa vzala obvineného do väzby z dôvodu obavy, že bude pokračovať v trestnej činnosti. Rozhodnutie nadobudlo právoplatnosť, nakoľko obvinený proti nemu podal sťažnosť,“ priblížil Krajský súd v Trenčíne.

Obvinený už v minulosti bol niekoľkokrát súdne stíhaný. Teraz mu v prípade dokázania viny hrozí osemročný trest odňatia slobody.



Žilina
Košice
Nitra
Banská Bystrica
Bratislava
Banská Bystrica
Trnava
Nitra
Žilina
Košice
Bratislava
Prešov
Prešov
Trnava