Vodičov v Novom Meste nad Váhom čakajú výrazné obmedzenia dopravy


Foto: Vodičov v Novom Meste nad Váhom čakajú výrazné obmedzenia dopravy
Galéria: 5 fotiek
Foto: mesto NMnV

Nové Mesto nad Váhom zverejnilo na svojom webe dôležitý oznam týkajúci sa výraznej zmeny v doprave mesta od začiatku júla.  „Milí Novomešťania, návštevníci mesta Nového Mesta nad Váhom, v mesiaci júl 2024 je naplánovaná rekonštrukcia križovatky ulíc Trenčianka – Piešťanská,“ píše mesto.

Na webe sú zverejnené aj dva dátumy, ktorých by sa mala rekonštrukcia cesty I. triedy 61 týkať. Prvá etapa začne v pondelok 1.7.2024, kedy budú prebiehať prípravné práce pred rekonštrukciou križovatky. Tento deň neočakáva vedenie mesta výrazné dopravné obmedzenia.

Galéria: 5 fotiek

Doprava v meste sa však obmedzí zásadne od piatka 5.7.2024, kedy začne rekonštrukcia križovatky. „Stavebné práce začneme naplno vykonávať od piatku a počas víkendu. S ohľadom na stav premávky počas pracovných dní, budú práce pozastavené v čase cca od 14.30 do 15.30 hod. tak,  aby sa v čo najmenšej miere obmedzovala doprava.,“ dodáva mesto s tým, že aj počas prác bude pribežne reflektovať na aktuálnu dopravnú situáciu.

Vedenie zároveň žiada domácich vodičov aj návštevníkov mesta o trpezlivosť a ohľaduplnosť počas prác na ceste, aby sa vyhli prípadným kolíziám. „Ak je to možné, danému úseku sa úplne vyhnite. Ďakujeme.“  Dokedy potrvá rekonštrukcia zatiaľ mesto nezverejnilo.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac: