Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Dubnici nad Váhom


Foto: Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Dubnici nad Váhom
Galéria: 2 fotky
Foto: Polícia TN

Polícia Slovenskej republiky - Trenčiansky kraj žiada o pomoc verejnosť pri riešení dopravnej nehody, ktorá sa stala začiatkom mesiaca jún v Dubnici nad Váhom. Prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti poskytla aj zábery z miesta, kde sa nehoda vo večerných hodinách stala.

Na základe doterajšieho vyšetrovania bolo zistené, že vodič jazdiaci na vozidle Peugeot 3008 zachytil nešťastne prednou časťou svojho vozidla chodca, ktorý v tom čase prechádzal kolmo cez frekventovanú vozovku. „Hľadáme svedkov dopravnej nehody v Dubnici nad Váhom. Dňa 09.06.2024 v čase o 21:13hod. došlo na ceste I/61 ul. Obrancov mieru v Dubnici nad Váhom k dopravnej nehode,“ píše polícia.

Galéria: 2 fotky

V rámci vyšetrovania nehody však chýbajú výpovede prípadných svedkov, ktoré by mohli napomôcť nešťastie vyriešiť a vyvodiť tak dôsledky. Polícia ponúka dve možnosti kontaktovania, ak ste si na nejaké detaily spomenuli alebo poznáte niekoho, kto by vedel ku dopravnej nehode povedať viac.  

Polícia ďakuje za každú spoluprácu a informáciu zo strany verejnosti. „Žiadame prípadných svedkov tejto nehody, aby sa ozvali na známe číslo 158 alebo formou súkromnej správy na Facebooku Polícia SR- Trenčiansky kraj.“

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac: