Trenčania nezabudnite, dnes budú uzatvorené dve cesty kvôli cyklistickým pretekom


Foto: Trenčania nezabudnite, dnes budú uzatvorené dve cesty kvôli cyklistickým pretekom
Galéria: 2 fotky
Foto: Mesto Trenčín

Trenčania nezabudnite, že v piatok 28. júna aj cez naše mesto bude prechádzať pelotón cyklistov, ktorý zapríčiňuje dopravné obmedzenia na celom Slovensku. K úplnej uzávere dôjde na Chotárnej a časti Orechovskej ulice. Mesto upozorňuje prostredníctvom svojho portálu na trencinparkovanie.sk, že na týchto uliciach nezaparkujete ani nimi neprejdete vo vyhradenom čase.

Cyklistické preteky uzatvoria husto obývané ulice na viac ako pol dňa. „Uzatvorené pre dopravu a parkovanie budú ulice Chotárna – celá, Orechovská – časť. Prechádzať cez ne bude pelotón cyklistov v rámci 3. etapy medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Ulice budú uzatvorené od 8.00 do približne 15.45.hod,“ informuje mesto.

Galéria: 2 fotky

Počas prechádzania pelotónu treba dbať v daných úsekoch aj na pohyb domácich zvierat a neodkladné záležitosti spojené s používaním dopravných prostriedkov na týchto uliciach musíte stihnúť s časovým predstihom alebo až po oficiálnom prejdení posledného jazdca. Do tejto doby nebude možné nijakým spôsobom vchádzať na ulice v Zámostí.

Po prejazde všetkých pretekárov a ich sprievodu, ktorých je viac ako 500 členov, budú ulice opäť prejazdné a umožnené parkovanie po oboch stranách vozovky daných miestnych ciest. Vodičov na dočasné uzatvorenie ulíc upozornia prenosné dopravné značky zákaz zastavenia a státia, respektíve zákaz parkovania vozidiel.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac: