Vodiči pozor! Počas letných prázdnin bude uzatvorený most na Košovskej ceste v Prievidzi


Foto: Vodiči pozor! Počas letných prázdnin bude uzatvorený most na Košovskej ceste v Prievidzi Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Počas letných prázdnin budú pre obyvateľov a návštevníkov Prievidze platiť dopravné obmedzenia. V rámci mesta na ulici Košovská cesta bude od 30. júna do 25. augusta prebiehať plánovaná rekonštrukcia mosta. V súvislosti s ňou dôjde na danom úseku k jeho úplnému uzatvoreniu. Informuje o tom polícia Trenčianskeho kraja prostredníctvom sociálneho média Facebook.

Jednosmerná premávka pre osobné automobily bude tak zmenená na ceste na ulici Nábrežie Jána Kalinčáka v úseku od Košovskej cesty po ulicu Jozefa Murgaša na obojsmernú. Zmeny sa dotknú aj cyklistov. V danom úseku nebudú môcť pokračovať vo svojej jazde.

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Možné obchádzkové trasy, ktoré vodiči áut môžu využiť, budú vyznačené dočasným dopravným značením. Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prievidzi žiada všetkých šoférov, aby pozorne sledovali situáciu na cestnej premávke a umiestnené dočasné dopravné značenia, dbali na zvýšenú opatrnosť a svoje cesty si plánovali s dostatočným časovým predstihom.


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: