Žene robil peklo zo života. Prenasledoval ju, vyhrážal sa jej a dokonca ju aj škrtil


Žena zažívala peklo. Muž ju prenasledoval ju, vyhrážal sa jej aj škrtil

Foto: Žene robil peklo zo života. Prenasledoval ju, vyhrážal sa jej a dokonca ju aj škrtil

V týchto chvíľach prebieha súdne pojednávanie, ktoré rozhodne o osude 33-ročného muža, ktorý sa mal dopustiť trestného činu. Príslušníci Policajného zboru (PZ) v Myjave zadržali páchateľa, ktorý sa mal opakovane vyhrážať žene, prenasledovať ju a dokonca ju aj napadnúť. Urobil tak aj napriek tomu, že má uložený zákaz vstupu do priestorov, kde poškodená býva a zákaz zdržiavať sa v jej blízkosti.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo dostatočne preukázané, že páchateľ najskôr klopal žene na okno. Keď otvorila okno, vreckovým nožíkom sa začal rezať na ľavej ruke a následne sa jej vyhrážal. Do bytu poškodenej potom hádzal kamene a drievka a vykrikoval na ňu vulgárne nadávky. Taktiež jej mal povedať, že ju zabije,“ informuje polícia Trenčianskeho kraja na sociálnej sieti.


M️už sa mal neskôr dostať do osobnej blízkosti poškodenej, pričom jej mal vykrúcať prsty na rukách a hodiť do tváre mobilný telefón. Podľa polície mal páchateľ ženu udrieť päsťou do rebier, kopať do nôh aj chrbta. Dokonca ju mal aj škrtiť.

Polícia z tohto dôvodu muža zadržala a umiestnila v cele policajného zaistenia. „Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Myjava po vykonaní potrebných procesných úkonov vzniesol obvinenie 33-ročnému mužovi pre spáchanie prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu s prečinom nebezpečného prenasledovania a prečinom výtržníctva,“ uviedli z polície.

Na obvineného muža bol zároveň podaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby. O tom, či bude obvinený stíhaný väzobne, rozhodne súd v najbližších hodinách.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj