Dávajte pozor, v Novom Meste nad Váhom je na frekventovanej križovatke zmenená doprava


Vodiči zbystrite pozornosť na známej križovatke je od dnes prikázaný smer

Foto: Dávajte pozor, v Novom Meste nad Váhom je na frekventovanej križovatke zmenená doprava
Galéria: 7 fotiek
Foto: NMnV

Križovatka v Novom Meste nad Váhom, Piešťanská - Trenčianska, prešla cez víkend rekonštrukciou. Od dnešného dňa je plne prejazdná, avšak zmenila sa organizácia dopravy. Informuje o tom mesto prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti. 

Frekventovaná cesta obchádzajúca centrum mesta prešla po neúnosnom stave povrchu asfaltu rekonštrukciou, ktorá aktuálne zabezpečuje hladký prejazd bez rizika poškodenia auta. Vedenie mesta sa však rozhodlo, že je nevyhnutná aj zmena smeru na Trenčiansku ulicu. Po novom sa budú musieť chodiť otáčať vodiči, smerujúci na Trenčín, až na kruhový objazd.

Galéria: 7 fotiek

„Upozorňujeme účastníkov cestnej premávky, že od 14. 7. 2024 nastala zmena v organizácii cestnej dopravy na Ulici Piešťanskej v smere jazdy na Ul. Trenčiansku a to prikázaným smerom jazdy,” píše mesto na facebooku. Mesto sa tým snaží zamedziť tvoreniu kolón, ktoré vznikali odbočovaním z križovatky priamo na Trenčiansku cestu.


Aktuálne je križovatka plne prejazdná, no aby sa predchádzalo dopravným nehodám v tomto úseku, mesto vyzýva na zvýšenú opatrnosť. „Dodržiavajte nové dopravné značenie a zvýšte opatrnosť pri prejazde daným úsekom. Ďakujeme aj  za trpezlivosť a ohľaduplnosť v čase rekonštrukcie.“ 


 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj