Polícii v Dubnici nad Váhom sa podarilo v krátkom čase vypátrať zlodeja


Foto: Polícii v Dubnici nad Váhom sa podarilo v krátkom čase vypátrať zlodeja Foto: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Mestská polícia v Dubnici nad Váhom vypátrala zlodeja, ktorý ukradol kolobežku. Krádež ohlásili na Okružnej ulici, kde polícia zisťovala všetky potrebné informácie. Po zdokumentovaní začalo pátranie ktoré viedlo k osobe s kriminálnou minulosťou. Vedenie mesta tom informovalo prostredníctvom profilu na sociálnej sieti. 

Náčelník polície Milan Turza informoval, že pátranie prebiehalo pomocou všetkých dostupných zákonných možností. „Po vyhodnotení situácie sa nám podarilo stotožniť osobu, ktorá by mohla byť páchateľom,” opisuje situáciu náčelník polície. „Už v minulosti bol podozrivý páchateľ trestaný za obdobný trestný čin.”


Mestskej polícií v Dubnici nad Váhom sa tak podarilo opäť vypátrať v tomto roku zlodeja v priebehu niekoľkých hodín. Vedenie mesta preto oceňuje prácu polície. „Mestskej polícií sa podaril ďalší úspech. Stotožnili zlodeja, ktorému teraz hrozí trest odňatia slobody. Vďaka nim je naše mesto bezpečnejšie,” hovorí zástupkyňa primátora Andrea Blajsková.   

Skutok polícia po zdokumentovaní podstúpila na obvodné oddelenie policajného zboru, kde prebehli úkony vo veci trestného stíhania. Páchateľovi teraz zhrozí trest odňatia slobody.