Mesto Trenčianske Teplice predáva bytový dom s pozemkom. Stačí navrhnúť cenu a môže byť váš!


Na predaj je bytový dom v Trenčianskych Tepliciach. Najvyššia suma vyhráva

Foto: Mesto Trenčianske Teplice predáva bytový dom s pozemkom. Stačí navrhnúť cenu a môže byť váš!
Galéria: 4 fotky
Foto: Mesto Trenčianske Teplice

Trenčianskoteplická samospráva vyhlásila obchodnú verejnú súťaž a do ponuky na predaj zaradila bytový dom, ktorý sa nachádza v katastrálnom území mesta Trenčianske Teplice na Hurbanovej ulici so súpisným číslom 347. Súčasťou bytového domu je aj pozemok, ktorý má 736 metrov štvorcových, pričom zastavaná plocha s nádvorím ma výmeru 437 metrov štvorcových. Súčasťou pozemku je aj záhrada veľká 299 metrov štvorcových. Vlastníkom nehnuteľnosti je mesto Trenčianske Teplice.

Návrh na kúpnu cenu je potrebné predložiť do 16. septembra 2024 12:00 hod. Minimálna kúpna cena v tomto prípade nie je stanovená, mesto však môže odmietnuť ponúknutú cenu. Súčasťou návrhu musí byť uhradená aj finančná zábezpeka vo výške 10-tisíc eur, pričom výhercovi súťaže bude táto suma započítaná do kúpnej ceny. Ostatným bude finančná zábezpeka vrátená po vyhodnotení súťaže komisiou do piatich pracovných dní.

Galéria: 4 fotky

Písomný návrh je potrebné doručiť elektronicky alebo poštou na adresu Mestský úrad, Gen. M. R. Štefánika 613/4, 914 51 Trenčianske Teplice, prípadne podať osobne na podateľňu Mestského úradu v termíne od 15. júla 2024 do 16. septembra 2024 do 12:00 hod. v zapečatenej obálke s viditeľným označením: „Neotvárať –Obchodná verejná súťaž – Predaj nehnuteľnosti – Hurbanka“.

„Za najvhodnejší návrh bude vyhlasovateľ považovať ten, ktorý splní všetky súťažné podmienky určené vyhlasovateľom a výška cenovej ponuky bude najvyššia,“ uvádza samospráva v podmienkach súťaže. Viac informácii o podmienkach kúpy bytového domu nájdete TU.





Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj