Taxislužba Bolt už aj v Prievidzi. Spoločnosť ponúka prvé jazdy za polovičné ceny


Taxislužba Bolt prišla aj do Prievidze. Klienti majú prvé jazdy za polovicu

Foto: Taxislužba Bolt už aj v Prievidzi. Spoločnosť ponúka prvé jazdy za polovičné ceny Foto: internet, Bolt - upravené redakciou

Dnešným dňom začala taxislužba Bolt prevádzku aj v meste Prievidza. Ide tak o druhé mesto v Trenčianskom kraji po Trenčíne. Celkovo funguje taxislužba už v desiatich mestách po celom Slovensku.

„Od dnes môžu obyvatelia Prievidze a okolia využívať dostupný a bezpečný odvoz za vopred stanovenú cenu. Auto si môžu objednať cez aplikáciu Bolt dostupnú na Google Play i App Store,“ uvádza PR Manager pre Českú republiku a Slovensko Jan Huk.

Spoločnosť zároveň zdôrazňuje, že na oslavu tejto udalosti Bolt ponúka Prievidžanom i návštevníkom uvádzacie ceny, minimálne na prvých päť jázd majú zľavu 50 percent. Odvoz cez taxislužbu si objednáte cez aplikáciu, ktorá je prepojená s platobnou kartou. Rovnako sa však bude dať zaplatiť aj v hotovosti. Pred objednaním jazdy sa cestujúcemu zobrazí konečná cena za prepravu a po objednaní aj meno vodiča a typ vozidla.

Aplikácia dokáže okrem toho ukazovať v reálnom čase užívateľovi, ako sa vozidlo približuje. Cestujúci môžu vodiča hodnotiť. Prievidza je dôležitou dopravnou spojnicou a sme radi, že tu môžeme spustiť naše služby včas, počas turistickej sezóny. Vďaka spoločnosti Bolt môžu návštevníci navštíviť zoologickú záhradu v Bojniciach. V súčasnosti máme dostatok vodičov, ale zároveň je platforma otvorená aj pre ďalších ľudí, ktorí majú záujem o flexibilnú a zaujímavú prácu a chcú sa stať partnerskými vodičmi Bolt,” uviedol Josef Rückl, generálny riaditeľ platformy Bolt pre Českú a Slovenskú republiku.

Prvým mestom na Slovensku, v ktorom si ľudia mohli objednávať odvoz cez inovatívnu platformu, bola Bratislava. V hlavnom meste spustil Bolt svoje služby ešte v roku 2016. Postupne sa pridali všetky krajské mestá. V aplikácii Bolt budú mať používatelia v Prievidzi k dispozícii na výber štandardnú kategóriu a neskôr aj Comfort pre vyššiu triedu vozidiel.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj