Osobnému autu pri zrážke s motorkou odtrhol náraz predné koleso. Nehoda sa stala pri Trenčíne


Po zrážke s motorkou odtrhlo autu ľavé koleso

Foto: Osobnému autu pri zrážke s motorkou odtrhol náraz predné koleso. Nehoda sa stala pri Trenčíne
Galéria: 5 fotiek
Foto: Polícia TN

Pri Trenčíne došlo k vážnej dopravnej nehode, pri silnom náraze prišlo auto o predné koleso. Okresný dopravný inšpektorát aktuálne objasňuje túto dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v katastri obce Dulov, v okrese Ilava. Informuje o tom Polícia z Trenčianskeho kraja prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti. 

Polícia opisuje situáciu ako nešťastnú zhodu okolností, ku ktorej došlo pri obiehaní skupiny cyklistov. „K dopravnej nehode došlo pravdepodobne tak, že vodič vozidla značky BMW počas toho ako predchádzal cyklistov, sa v protismernej časti vozovky zrazil s motocyklom značky Yamaha,“ píše polícia ku nehode.

Galéria: 5 fotiek

Po zrážke zostali obidve vozidlá poškodené mimo cesty. Motorkár musel zostať po nehode v nemocnici. „47 – ročný vodič motocykla utrpel pri dopravnej nehode zranenia a preto bol z miesta dopravnej nehody odvezený do nemocnice, kde zostal hospitalizovaný,“ píše v správe polícia.

Po nehode sa obidvaja vodiči podrobili dychovým skúškam, ktoré boli negatívne. Dopravná nehoda je momentálne v štádiu šetrenia. Polícia žiada vodičov, aby jazdili opatrne a zodpovedne. Na svojom profile pravidelne pripomína, že na cestách ide o život.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj