Do Trenčína mieri nová hokejová posila: Je ňou americký útočník Gordon Green


Nový útočník v HK Dukla Trenčín

Foto: Do Trenčína mieri nová hokejová posila: Je ňou americký útočník Gordon Green Foto: eliteprospects.com, hkduklatrencin.sk

Hokejový klub Dukla Trenčín pokračuje v druhej vlne predstavovania kádra pre nasledujúcu sezónu 2024/2025. Do ich zostavy prichádza nová posila, ktorou je 27-ročný útočník Gordon Green narodený v Michigane.

Posledným Gordonovym pôsobiskom bol tím HC Innsbruck v ICEHL, kde zaznamenal takmer bod na zápas – v 47 zápasoch získal 45 bodov. Počas tohto obdobia exceloval v medzinárodnej Champions League, kde v ôsmich zápasoch získal 9 bodov.

Tento 27-ročný Američan sa okrem iného môže pochváliť skvelými výkonmi v ECHL v zámorí, kde v jeho poslednej sezóne nazbieral 71 bodov v 62 zápasoch, čo predstavuje viac ako bod na zápas. Gordon hrával taktiež v univerzitnej lige NCAA na Miami University a v prestížnej AHL,“ predstavila svojho nového hráča Dukla Trenčín.

Hokejový klub verí, že Gordonov hokejový talent v ofenzíve, spolu so skúsenosťami s európskym hokejom, budú významným prínosom pre tím a taktiež jeho výhodou pri adaptácii do zostavy.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj