×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Skvelá správa: V Trenčíne začne od dnes znova fungovať pohotovosť pre dospelých


Foto: Skvelá správa: V Trenčíne začne od dnes znova fungovať pohotovosť pre dospelých Foto: Ilustračné/pixabay.com

V Trenčíne začne od pondelka 22. júla opäť prevádzka ambulantnej pohotovostnej služby pre dospelých. Ordinovať bude v pôvodných priestoroch na Jesenského 33 aj v pôvodnom režime. Informoval o tom hovorca spoločnosti RZP Andrej Luprich.

Spoločnosť RZP podľa portálu mytrencin.sme.sk po tom, ako začiatkom júla Ministerstvo zdravotníctva SR zastavilo konanie o vydanie nového povolenia na prevádzku pohotovosti, požiadala ministerstvo o vydanie dočasného povolenia na prevádzku. Tejto žiadosti ministerstvo vyhovelo.

 „V snahe vyjsť v ústrety pacientom sme niekoľkokrát kontaktovali Ministerstvo zdravotníctva SR a navrhli viacero riešení, aby sme pohotovosť pre občanov Trenčína mohli spustiť čo najskôr. Sme veľmi radi, že sa nám napokon podarilo dohodnúť na podmienkach. Pohotovosť pre dospelých v Trenčíne začne opäť ordinovať od pondelka 22. júla v pôvodných priestoroch na Jesenského 33,” uviedol Luprich.

Ordinačné hodiny

Pohotovosť nahrádza starostlivosť praktického lekára a bude fungovať v pracovných dňoch od 16:00 do 22:00 hod. a počas víkendov a sviatkov od 7:00 do 22:00 hod. Je určená pre pacientov, ktorým sa náhle zhoršil zdravotný stav a nie sú v priamom ohrození života.


Prečítajte si viac: