FOTO: Odhaľte svoju kreativitu. V Púchove sa už po 12-krát rozhodne o najkrajšej torte Slovenska


Odborná komisia v Púchove rozhodne o najkrajšej torte Slovenska

FOTO: Odhaľte svoju kreativitu. V Púchove sa už po 12-krát rozhodne o najkrajšej torte Slovenska
Galéria: 5 fotiek
Foto: tsk.sk

V poradí 12. ročník kreatívno-sladkej súťaže Najkrajšia torta Slovenska sa uskutoční vo štvrtok 3. októbra v priestoroch divadla v Púchove. Na starosti ju má Stredná odborná škola obchodu a služieb v Púchove, na čele s jednou z najznámejších slovenských cukrárok Jožkou Zaukolcovou a Klub cukrárov SZKC.

Súťažiaci pripravia tortu s minimálnou hmotnosťou 3 kg a dva malé zákusky na hodnotenie chuti. Téma je ľubovoľná a fantázii sa medze nekladú. Odborná certifikovaná komisia bude hodnotiť originalitu, nápaditosť, precíznosť, moderné prvky, chuťové a farebné doladenie, celkový dojem a čistotu prezentácie,“ priblížila župa podmienky súťaže.

Súťažiť sa bude v 3 kategóriách – senior, junior do 21 rokov a zvláštna kategória pre netradičné torty. Okrem skúseností si môže jeden zo súťažiacich odniesť aj cenu pre absolútneho víťaza, ktorou bude výhra v hodnote 300 eur.

Registrácia do súťaže prebieha do pondelka 30. septembra. Prehliadka vystavených prác bude prístupná aj pre verejnosť. Všetky súťažné torty musia byť vystavené 3. októbra do 9:45 hod.

Kde a ako sa prihlásiť?

Prihlášky môžete zasielať poštou na adresu školy či e-mailom na adresu zaukolcovaj@gmail.com. Adresa školy: Stredná odborná škola obchodu a služieb, Ulica 1.mája 1264, Púchov, označenie „ Klub cukrárov“. Bližšie informácie k súťaži nájdete na webe mesta Púchov.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj