FOTO: Hrozivá dopravná nehoda na D1 pri Dubnici nad Váhom. Auto skončilo na streche, vodič mimo vozidla


Na diaľnici D1 havarovalo osobné auto, ktoré skončilo na streche

FOTO: Hrozivá dopravná nehoda na D1 pri Dubnici nad Váhom. Auto skončilo na streche, vodič mimo vozidla
Galéria: 3 fotky
Foto: KR HaZZ Trenčín

K dopravnej nehode osobného auta došlo vo štvrtok 25. júla krátko po štvrtej hodine popoludní na 140. kilometri diaľnice D1 v smere na Bratislavu. Udalosť sa stala v katastri mesta Dubnica nad Váhom v okrese Ilava.

Po oznámení udalosti hasičom, na zásah vyslali šiestich príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Dubnice nad Váhom a Trenčína s dvomi vozidlami. Keď prišli hasiči na ohlásené miesto, zistili, že motorové vozidlo bolo prevrátené na streche v pravom jazdnom pruhu. Pri udalosti sa zranil vodič, ktorý bol mimo havarovaného automobilu.

„Dubnickí hasiči zabezpečili miesto dopravnej nehody a preverili zdravotný stav vodiča, ktorému poskytli predlekársku prvú pomoc. Po príchode trenčianskych hasičov – zdravotných záchranárov bola zranená osoba ošetrená a následne sanitkou prevezená na ďalšie ošetrenie do nemocnice. Súčasne boli na vozidle vykonané protipožiarne opatrenia,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Trenčíne Marián Petrík.

Po príchode odťahovej služby príslušníci HaZZ asistovali pri bezpečnom naložení havarovaného automobilu na vozidlo odťahovej služby, po čom z vozovky prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny.





Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy