Auto zhorelo priamo na diaľnici pri Dubnici nad Váhom, vodička stihla utiecť


Osobné auto hasili na diaľnici štyria hasiči

Foto: Auto zhorelo priamo na diaľnici pri Dubnici nad Váhom, vodička stihla utiecť
Galéria: 3 fotky
Foto: HaZZ Trenčín

V pondelok 29. júla krátko pred deviatou hodinou ráno horelo auto na diaľnici D1 v katastri Dubnice nad Váhom. Požiar osobného vozidla nahlásili na 140 km diaľnice v smere na Bratislavu. Udalosť sa stala v okrese Ilava. O požiari nás informoval pplk. Ing. Marián Petrík z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne.

Vodiči prechádzali cez jeden jazdný pruh, pričom horiace auto bolo odstavené na krajnici. „Na zásah boli vyslaní štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Dubnice nad Váhom s dvomi cisternovým vozidlami,” informuje o udalosti Petrík.


Galéria: 3 fotky

Počas požiaru nebol nikto zranený, mladá vodička stihla včas vystúpiť a bezpečne opustiť horiace vozidlo.Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že horiaci automobil sa nachádza odstavený na krajnici diaľnice. Požiarom bola zasiahnutá motorová časť vozidla. Vodička sa bez zranení nachádzala mimo postihnutého automobilu.“ Hasiči na zahasenie požiaru použili vodu, pričom bol zasiahnutý najmä motor autaDubnickí hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch nasadili za účelom lokalizácie a následnej likvidácie požiaru jeden hasebný prúd, “ opisuje zásah hovorca HZZ Trenčín.

Po likvidácii požiaru a odvetraní bolo auto hasičmi skontrolované termovíznou kamerou, po čom bolo miesto udalosti odovzdané zisťovateľovi príčin vzniku požiarov a príslušníkom Diaľničnej polície. Pri požiari sa nikto nezranil, príčina jeho vzniku je v štádiu zisťovania.






Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj