×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Datart od septembra nahradila NAY, prevzala aj reklamácie a vrátenie tovaru


Foto: Datart od septembra nahradila NAY, prevzala aj reklamácie a vrátenie tovaru Foto: datart.sk

Reťazec Datart v auguste skončil svoj príbeh. Od septembra sú predajne otvorené pod značkou NAY. Dvaja veľkí predajcovia elektroniky sa spojili, aby vytvorili spoločnú sieť predajní. Informovala o tom spoločnosť Nay na svojej webovej stránke.

„DATART bol super, ale od 1. 9. bude NAY. Spájame sa, aby ste sa mohli tešiť z nových predajných miest, ešte lepších služieb a ďalších odborníkov, ktorí vám radi poradia,“ informuje NAY.

NAY má aktuálne na Slovensku 39 pobočiek, po spojení ich počet vzrástol na 60. Protimonopolný úrad ešte v marci tohto roka schválil spojenie skupiny HP TRONIC, ktorá vlastní predajne Datart a Eta, a NAY. Zákazníci Datartu sa tak nemusia obávať, tento najväčší maloobchodný predajca spotrebnej elektroniky na Slovensku preberá všetky ich objednávky, reklamácie a doklady.


Čo sa zmení?

Do zlúčenia značiek ste mohli reklamovať alebo vrátiť tovar v sieti Datart ako doteraz. Po zlúčení značiek automaticky prevezme proces reklamácií a vrátenia tovaru NAY. Stačí sa obrátiť na ktorúkoľvek predajňu NAY a priniesť so sebou doklad o kúpe.

Od 1. septembra 2024 bude e-shop datart.sk presmerovaný na e-shop nay.sk, čo umožní zákazníkom pokračovať v online nákupoch bez zmien. Prihlasovacie údaje a heslá zostávajú nezmenené. „Ak ste mali účet na oboch e-shopoch, budete si môcť tieto účty spojiť,“ uvádza NAY.

Darčekové poukazy Datart sú naďalej platné aj v NAY. 

Prečítajte si viac: