Mestský úrad v Dubnici nad Váhom bude do konca týždňa zatvorený. Potrebné dokumenty vybavíte na iných adresách


Foto: Mestský úrad v Dubnici nad Váhom bude do konca týždňa zatvorený. Potrebné dokumenty vybavíte na iných adresách
Galéria: 2 fotky
Foto: Dubnica nad Váhom

Mesto Dubnica nad Váhom informuje svojich obyvateľov, že najbližšie tri dni bude Mestský úrad zatvorený. „Informujeme obyvateľov, že z dôvodu sťahovania bude Mestský úrad Dubnica nad Váhom v termíne od 14. augusta do 16. augusta 2024 zatvorený,” píše mesto na svojom profile na sociálnej sieti.  

V rámci obnovy služieb bude v plnej prevádzke Klientske centrum opäť od 19. augusta 2024, no v budove bývalej 2. ZŠ na Partizánskej ulici. Mesto upozorňuje obyvateľov, že si treba naplánovať neodkladné záležitosti mimo tohto termínu, aby sa na úrad neprehnali. Ak budú obyvatelia potrebovať vybaviť v termíne, keď bude zatvorený mestský úrad neodkladné záležitosti, môžu tak urobiť v uverejnených inštitúciách.

Galéria: 2 fotky

V prípade pohrebných záležitostí sa môžu občania obrátiť na pohrebnú službu Anton Dado – pohrebné služby, Pod kaštieľom 625 v Dubnici nad Váhom,” píše vedenie mesta. „V prípade záležitostí osvedčenia podpisu a odpisu listiny sa môžu občania obrátiť na Notársky úrad JUDr. Miroslava Turňová, Ul. Moyzesova 1200/12, tel. kontakt 042 44 25 486 alebo na Notársky úrad – JUDr. Želmíra Pagáčová, Ul. Fándlyho 130/8, tel. kontakt 042 44 20 398.” 

Ďalšie neodkladné záležitosti môžu obyvatelia riešiť cez stálu službu mestskej polície na telefónnom čísle 159.