Prihlášky na predaj na remeselných trhoch v Trenčíne už podávajte. Uzávierka je do 13. septembra


Registrácia na remeselné trhy je už otvorená, môžete posielať prihlášky

Foto: Prihlášky na predaj na remeselných trhoch v Trenčíne už podávajte. Uzávierka je do 13. septembra
Galéria: 5 fotiek
Foto: Mesto Trenčín

Mesto Trenčín spustilo registráciu na Vianočné remeselné trhy. Tie sa uskutočnia od 5. do 23. decembra 2024 na Mierovom námestí. „Remeselníci, ktorí majú záujem predávať na remeselných trhoch, nájdu všetko potrebné na webstránke mesta v časti Jarmoky,” informuje mesto na svojej webovej stránke.

Ak chcete predávať na Vianočných trhoch, mali by ste sa prihlásiť do 12. septembra 2024. Mesto má záujem, aby sa na Vianočných remeselných trhoch 2024 predávali výrobky a tovary, ktoré súvisia s vianočnými sviatkami. „Napríklad vianočná výzdoba, ozdoby na stromček, imelo, ručne zhotovované výrobky – opasky, papuče, čiapky, rukavice, keramika, med, mäsové výrobky, cukrárenské výrobky, pečivo a podobne,“ píše vedenie mesta.

Galéria: 5 fotiek

Aukcia pre predajcov je už spustená a k dispozícii bude 45 drevených stánkov.  „Predaj v uzamykateľných remeselných stánkoch bude od 10.00 do 18.00 hodiny v termíne od 5. 12. do 23. 12. 2024,” upresňuje mesto. Uzávierka prihlášok pre remeselníkov je 13. 9. 2024, čiže prihlásiť by ste sa mali do 12.9.2024. „Elektronické aukcie pre predajcov občerstvenia a nápojov budú na webstránke mesta zverejnené po 16. septembri 2024.“


Mesto žiada od predajcov predávať výlučne veci súvisiace s vianočnou tematikou. Cena sa bude líšiť od druhu tovaru v stánku:

- vážené a balené potraviny, fľašové víno a medovina 40 eur / deň

- kozmetika, doplnky stravy, pochutiny, rastliny 30 eur / deň

- ľudové umelecké výrobky, vianočné ozdoby z rôznych materiálov, dizajnové výrobky, starožitnosti, knihy, ručne vyrábané úžitkové predmety 25 eur / deň





Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj