FOTO: Rýchly zásah polície v Dubnici nad Váhom. Zlodej ani vandal neunikli svojmu trestu


FOTO: Rýchly zásah polície v Dubnici nad Váhom. Zlodej ani vandal neunikli svojmu trestu
Galéria: 4 fotky
Foto: mesto Dubnica nad Váhom

Mestská polícia v Dubnici nad Váhom sa môže pochváliť úspešným zásahom. Polícia v rámci mesta vykonala dva rýchle a úspešné zásahy, Dubničania sa tak môžu cítiť bezpečnejšie. V oboch prípadoch pomohli bezpečnostné kamery a promptná reakcia Mestskej polície, informuje mesto na svojom profile na sociálnej sieti.

V prvom zásahu riešila polícia vandala, ktorý rozbil presklenú výplň pútača a poškodil tak novinový stánok, identifikovali príslušníci MsP vďaka kamerovému záznamu. V druhom prípade sa zlodej pokúsil obohatiť o kusy nábytku z gastro prevádzky v Dubnici nad Váhom.


Galéria: 4 fotky

„Kopanec, ktorým páchateľ podgurážený alkoholom rozbil sklenenú reklamnú plochu, ho vyšiel poriadne draho. Mestská polícia preukázala pri objasňovaní skutku svoju promptnosť a dôslednosť,“ píše mesto na sociálnej sieti. Tento skutok bol rýchlo zadokumentovaný a prichytený vandal potrestaný zákonným spôsobom. Taktiež musel uhradiť spôsobenú škodu. „Prípad je dôkazom skvelej spolupráce medzi občanmi a mestskou políciou, ktorá neustále dbá na bezpečnosť a poriadok v našom meste,“ uviedol náčelník MsP Milan Turza. 

Druhý prípad, keď sa páchateľ rozhodol, že odíde z miestneho gastro podniku aj s ich majetkom, dopadol podobne. „Muž odišiel z terasy gastro prevádzky v širšom centre mesta s tromi kusmi nábytku. Zlodej si svoju korisť následne umiestnil na vlastný balkón.“ Odhaliť ho opäť pomohli kamerové záznamy, ktoré mala polícia ihneď k dispozícií. Odcudzený nábytok bol vrátený na pôvodné miesto, páchateľ sa trestu ani v tomto prípade nevyhol. 

Strážcom zákona, ktorí rýchlo a spravodlivo riešia prípady nielen vandalizmu, ale chránia aj majetok a zdravie všetkých obyvateľov, vedenie mesta ďakuje. „Aj vďaka ich činnosti je Dubnica nad Váhom lepším miestom pre život,“ píše mesto na svojom profile.