Rybársku ulicu v Trenčíne zajtra rozkopú. Počítajte s dopravnými obmedzeniami


Foto: Rybársku ulicu v Trenčíne zajtra rozkopú. Počítajte s dopravnými obmedzeniami Foto: google.com

Na Rybárskej ulici v Trenčíne sa od štvrtka 15. augusta 2024 začnú rozsiahle stavebné práce, počas ktorých bude prebiehať výmena káblov vysokého napätia. Práce potrvajú do 13. septembra 2024. Po ukončení prác bude priestranstvo uvedené do pôvodného stavu najneskôr do 4. októbra 2024.

Ulica bude rozkopaná na úseku dlhom približne 400 metrov. „Výkopové práce budú prebiehať v trase uloženia starého vedenia, prevažne na súkromných pozemkoch – parkovisko a spevnené plochy pred prevádzkami. Vozovky by sa mala rozkopávka dotknúť minimálne, nakoľko všetky križovania budú robené jej podtláčaním,“ uvádza trenčianska samospráva na webovej stránke.

Vodiči by mali počas prác počítať s obmedzením v jazdnom pruhu v smere od Karpatskej ulice. Pracovisko bude vyznačené dočasným dopravným značením a bude tu prítomný regulovčík dopravy. Buďte preto pripravení na tieto dočasné obmedzenia a riaďte sa pokynmi na mieste.

Obmedzenia pre chodcov budú minimálne. Vstupy do nehnuteľností budú zabezpečené prekrytím oceľovou platňou, aby bol zabezpečený bezpečný prístup. Prejazd vozidiel mestskej hromadnej dopravy (MHD), údržby mesta Trenčín, ako aj bezpečnostných a záchranných zložiek bude počas prác plne zabezpečený.