Nové Mesto nad Váhom otvorilo nové klientske centrum. Čo prinesie obyvateľom?


Foto: Nové Mesto nad Váhom otvorilo nové klientske centrum. Čo prinesie obyvateľom?
Galéria: 11 fotiek
Foto: Nové Mesto nad Váhom

Nové Mesto nad Váhom sa môže pochváliť novým klientskym centrom, ktoré bolo nedávno otvorené pre verejnosť. Centrum poskytuje obyvateľom a návštevníkom jednoduchší prístup k rôznym úradným záležitostiam na jednom mieste. Ponúka služby ako vybavovanie občianskych preukazov, cestovných pasov, vodičských preukazov a ďalších úradných dokumentov.


„Nové Klientske centrum je navrhnuté tak, aby ste tu našli všetko, čo potrebujete na jednom mieste. Už žiadne zbytočné behanie po rôznych poschodiach a čakanie v radách,“ uvádza novomestská radnica na svojej webovej stránke.

Galéria: 11 fotiek

Čo všetko ponúka moderné klientske centrum?

  • Proklientský prístup – pracovníčky, pracovníci klientskeho centra sú tu pre Novomešťanov a radi pomôžu s akoukoľvek otázkou alebo problémom.
  • Moderné a účelové priestory – všetko je zariadené tak, aby sa klienti cítili pohodlne a vybavili svoje záležitosti čo najrýchlejšie.
  • Bezbariérový prístup – V centre myslia na všetkých občanov, preto sú priestory Klientskeho centra prístupné aj pre ľudí so zdravotným postihnutím.
  • Digitálne služby – Klienti môžu využiť platobný  kiosk a vyvolávací terminál, aby všetko vybavili ešte pohodlnejšie a rýchlejšie.

Nové klientske centrum je súčasťou širšej iniciatívy zlepšovať verejné služby a uľahčiť komunikáciu medzi obyvateľmi a samosprávou. Očakáva sa, že toto centrum výrazne zjednoduší a zrýchli proces vybavovania rôznych úradných záležitostí pre občanov mesta aj okolitých obcí.