Nové informácie o brutálnom útoku na železničiarku v Handlovej. 19-ročnému mužovi hrozí väzenie 4 až 10 rokov


Polícia prišla s novými informáciami o brutálnom útoku na ženu v Handlovej

Foto: Nové informácie o brutálnom útoku na železničiarku v Handlovej. 19-ročnému mužovi hrozí väzenie 4 až 10 rokov Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Včera sme informovali o brutálnom útoku, ktorý sa stal v nedeľu popoludní na železničnej stanici v Handlovej. Na 60-ročnú pracovníčku Železníc Slovenskej republiky zaútočil muž, ktorý mal na ňu najskôr sexuálne narážky, neskôr ju surovo zbil.



Podľa najnovších informácií od polície Trenčianskeho kraja mal 19-ročný muž vojsť do priestorov stanovišťa výhybne, pričom neuposlúchol výzvu poškodenej, aby odišiel. Železničiarka chcela telefonicky privolať staničný dozor, po čom jej páchateľ vytrhol telefón a týmto kovovým telefónom ju opakovane udieral do oblasti hlavy a tváre. Z miesta udalosti následne odišiel.

Žena po útoku skončila dobitá, pričom bola hospitalizovaná v nemocnici v Bojniciach. „Vyšetrovateľ z Prievidze po vykonaní potrebných procesných úkonov vzniesol obvinenie 19-ročnému mužovi pre spáchanie zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Zároveň podal na neho podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Obvinený muž bol už dvakrát odsúdený za majetkovú trestnú činnosť, v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj