×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Rýchla jazda cez Turčianske Teplice ho stála 400 eur. Mestom sa rútil takmer 100 kilometrov za hodinu


Foto: Rýchla jazda cez Turčianske Teplice ho stála 400 eur. Mestom sa rútil takmer 100 kilometrov za hodinu Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Vodič, ktorý v Trenčianskych Tepliciach prechádzal obcou rýchlosťou takmer 100 kilometrov za hodinu, sa stretol s tvrdým postihom. V rýchlej jazde ho zastavili dopravní policajti, ktorí mu za prekročenie povolenej rýchlosti udelili pokutu vo výške 400 eur, informovala polícia Trenčianskeho kraja na sociálnej sieti.


Incident sa odohral na ceste, kde je povolená maximálna rýchlosť 50 km/h. Vodič Škody Octavia sa však rozhodol ignorovať dopravné predpisy a prešiel obcou rýchlosťou až 97 km/h. Policajti, ktorí vykonávali rutinnú kontrolu, na túto nebezpečnú jazdu okamžite zareagovali. Následné zastavenie vodiča prinieslo nielen vysokú pokutu, ale aj pripomienku toho, aké môžu byť dôsledky nezodpovednej jazdy.

Dopravní policajti aj naďalej apelujú na vodičov, aby dodržiavali predpisy a prispôsobili svoju jazdu podmienkam na ceste. Nezabúdajme, že pár ušetrených minút môže mať fatálne následky. Rýchlosť môže byť lákavá, no bezpečnosť by mala byť vždy na prvom mieste.

Prečítajte si viac: