×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Tragická nehoda pri Trenčíne. Vodič narazil do mostného piliera, zraneniam na mieste podľahol


Foto: Tragická nehoda pri Trenčíne. Vodič narazil do mostného piliera, zraneniam na mieste podľahol Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Tragický začiatok víkendu na ceste pri Trenčíne. V sobotu 24. augusta v skorých ranných hodinách 53-ročný vodič narazil do jedného z mostných pilierov pod diaľničným mostom. V aute sa viezol sám, privolaní záchranári mu už nevedeli pomôcť. Informuje o tom portál noviny.sk.

„Ráno s najväčšou pravdepodobnosťou vodič prešiel cez protismerný jazdný pruh mimo vozovky, kde sa dostal do kontaktu so stĺpom diaľničného nadjazdu,“ ozrejmuje okolnosti dopravnej nehody pre noviny.sk znalec z odboru cestná doprava Milan Holéci.

Po čelnom náraze muž skončil s viacerými ťažkými zraneniami. Keď ho vodiči, ktorí prechádzali okolo, objavili, jeho stav bol už nezlučiteľný so životom.

V súvislostí s tým polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Podľa znalca mohol muž viesť vozidlo v čase nárazu pod rýchlosťou približne 100 kilometrov za hodinu. Brzdná dráha na mieste viditeľná nebola.

Príčina a okolnosti nehody nie sú zatiaľ známe. Odhalí ich až podrobne vykonaná analýza.

Prečítajte si viac: