FOTO: Hasiči z Nitrianskeho Pravna zachraňovali zraneného vodiča po náraze do stromu


Muž zišiel z neznámych dôvodov mimo cestu a narazil do stromu

FOTO: Hasiči z Nitrianskeho Pravna zachraňovali zraneného vodiča po náraze do stromu
Galéria: 4 fotky
Foto: Hasiči Nitrianske Pravno

Ďalšia dopravná nehoda v Trenčianskom kraji. Počas včerajšieho dňa zachraňovali Hasiči z Nitrianskeho Pravna muža, ktorý po havárii utrpel ľahšie poranenia. Udalosť nahlásil okoloidúci vodič, čo ocenili hasiči prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti.

Nehoda sa stala včera v popoludňajších hodinách. Dňa 26.8.2024 bola našej jednotke okoloidúcim vodičom nahlásená udalosť, dopravná nehoda osobného motorového vozidla na ceste I/64 pri obci Pravenec časť Dedina, o udalosti bolo ihneď  informované Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru SR v Trenčíne,“ informujú hasiči z Nitrianskeho Pravna.


Galéria: 4 fotky

Hasiči sa po výjazde rozhodli upozorniť vodičov na dôležitosť hlásení dopravných nehôd. Ako svedok môžete niekomu zachrániť život. „Udalosti ako sú dopravné nehody, požiare, výbuchy, ohrozenie života a zdravia osôb je nevyhnutné BEZODKLADNE OHLÁSIŤ NA TIESŇOVÚ LINKU 112 , RESP. 150, 155, 158,“ informujú hasiči. Profesionáli vami hlásenú udalosť vyťažia v plnom rozsahu a vyšlú potrebné záchranné zložky.

Tým, že udalosť nahlásite na tiesňovú linku sa zabezpečí a urýchli príjazd záchranných zložiek. „Na zásah o 18:00 vyrazila CAS 15 Iveco DAILY s osádkou 1+3. Po príjazde jednotky na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že vozidlo sa nachádza mimo vozovku, vodič mimo vozidla, utrpel len ľahšie zranenia, v opatere hliadky OO PZ SR v Nitrianskom Pravne,“ opisujú udalosť hasiči z Pravna.

Jednotka vodičovi havarovaného vozidla nasadila fixačný golier a ošetrila odreniny na ruke. Na miesto privolaná ZZS jednotka vykonala protipožiarne opatrenia a vytýčila miesto udalosti. „Po príjazde ZZS bola osoba odovzdaná do ich starostlivosti. Po zdokumentovaní udalosti jednotka pomohla vytiahnuť vozidlo na cestu a následne na vozidlo odťahovej služby,“ uzatvárajú hasiči. Po očistení vozovky jednotka zbalila vecné prostriedky a vrátila sa na základňu.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj