Opitý muž z Dubnice nad Váhom sa vlastnej dcére vyhrážal smrťou. Pred políciou zopakoval, že ju podreže ako sliepku


Dcére dal facku a hrozil jej smrťou

Foto: Opitý muž z Dubnice nad Váhom sa vlastnej dcére vyhrážal smrťou. Pred políciou zopakoval, že ju podreže ako sliepku Foto: pexels.com

Otrasný prípad, ktorý sa stal v Dubnici nad Váhom, rieši polícia z Trenčianskeho kraja. Opitý muž zaútočil psychicky a potom aj fyzicky na svoju vlastnú dcéru. Muž jej mal hroziť smrťou dokonca aj pred políciou, informuje o tom Polícia - TN kraj na svojom profile

Polícia bola privolaná k rodinnej dráme v Dubnici nad Váhom. „Na mieste hliadke vystrašená žena povedala, že má strach o svoj život a zdravie, lebo jej otec sa jej vyhráža zabitím. Agresívny muž vyhrážky voči svojej dcére zopakoval aj pred policajtmi,“ opisujú prípad na sociálnej sieti.


Polícia podľa vlastných slov muža okamžite obmedzila na osobnej slobode. „Počas vyšetrovania bolo dostatočne preukázané, že páchateľ svojej dcére vulgárne nadával a vyhrážal sa jej zabitím. Dokonca jej mal dať facku a tiež ju mal chytiť za obe ramená a triasť s ňou, pričom jej mal povedať, že ju podreže nožom ako sliepku,“ vysvetľuje správanie agresora polícia.

Otec ženy, na ktorú zaútočil, putoval do cely policajného zaistenia. „Bola s ním vykonaná dychová skúška, ktorá skončila s výsledkom 2,17 promile alkoholu v dychu. Polícia po vykonaní potrebných procesných úkonov vzniesla obvinenie voči 65 – ročnému mužovi pre spáchanie prečinu Nebezpečné vyhrážanie.“ Zároveň bol na neho podaný aj podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby. O tom, či bude obvinený stíhaný väzobne, rozhodne súd v najbližších hodinách.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Bratislava
Žilina
Banská Bystrica
Nitra
Banská Bystrica
Trnava
Žilina
Prešov
Bratislava
Košice
Nitra
Košice
Trnava
Prešov