Brutálny útok po slovnej hádke v cestnej premávke. 28-ročný muž udrel do hlavy 54-ročného vodiča


Muž po slovnej hádke v cestnej premávke udrel do hlavy 58-ročného vodiča

Foto: Brutálny útok po slovnej hádke v cestnej premávke. 28-ročný muž udrel do hlavy 54-ročného vodiča Foto: Redakcia

Vyšetrovateľ kriminálnej polície v Bánovciach nad Bebravou obvinil 28-ročného muža zo zločinu ublíženia na zdraví, ktoré spáchal v štádiu pokusu. Incident sa odohral v ranných hodinách na jednosmernej ceste vedúcej z Bánoviec nad Bebravou smerom na Trenčín. O incidente informovala polícia Trenčianskeho kraja na sociálnej sieti.

Podľa výsledkov vyšetrovania došlo k útoku po slovnej hádke, ktorá vznikla v dôsledku krízovej situácie v cestnej premávke. K poškodenému 54-ročnému mužovi pristúpil 28-ročný muž a udrel ho do hlavy.

„Doposiaľ nezisteným spôsobom a predmetom ho následne udrel do zadnej časti hlavy, kde mu spôsobil sečnú ranu na hlave o dĺžke 8 centimetrov, čím sa páchateľ pokúsil poškodenému spôsobiť ťažkú ujmu na zdraví, tým že útočil na životne dôležitý orgán a spôsobil mu zranenia, ktoré si vyžiadali ošetrenie v nemocnici,“ priblížila polícia.

Polícia 28-ročného muža zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ odovzdal prípad prokurátorovi a navrhol väzobné stíhanie, o ktorom následne rozhodoval súd.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj