Barman mu odmietol naliať, tak ho napadol. Muž v Hornej Súči spôsobil krčmárovi rany aj na tvári


Muž napadol barmana kvôli tomu, že ho odmietol opitého obslúžiť

Foto: Barman mu odmietol naliať, tak ho napadol. Muž v Hornej Súči spôsobil krčmárovi rany aj na tvári Foto: pexels.com

Nepríjemný incident zažil barman v pohostinstve v Hornej Súči, keď ho agresívny muž napadol a spôsobil mu finančnú i zdravotnú ujmu. Konflikt vznikol tak, že mu krčmár odmietol nalievať alkohol z dôvodu, že zákazník bol už zjavne pod vplyvom alkoholu. Informuje o tom polícia z Trenčianskeho kraja na svojom profile.

Na základe doteraz zisteného, po verbálnej hádke prešiel páchateľ za barový pult, kde poškodeného niekoľkokrát udrel päsťou do tváre,“ píše polícia na sociálnej sieti. „Poškodený útokom utrpel tržné rany na tvári. Tržné rany mal aj na pravom predlaktí, ktoré mu spôsobili rozbité sklené poháre na podlahe, na ktoré po útoku spadol.” Agresívny muž mu zničil aj jeho dioptrické okuliare v hodnote 650 EUR.


Barmanove zranenia si vyžiadali dokonca lekárske ošetrenie v nemocnici. Polícia po príchode na miesto obmedzila agresívneho muža na osobnej slobode. „Bola s ním vykonaná dychová skúška, ktorá skončila s výsledkom 1,96 promile alkoholu v dychu. Páchateľ po zadržaní putoval okamžite do cely policajného zaistenia.

Poverený príslušník PZ z Nemšovej po vykonaní potrebných procesných úkonov vzniesol obvinenie 39 – ročnému mužovi za spáchanie prečinu Výtržníctvo. Obvinený bol už v minulosti 7-krát súdne trestaný za násilnú, majetkovú aj drogovú trestnú činnosť. Tento skutok spáchal v posledný deň svojho podmienečného odsúdenia za rovnaký trestný čin. O jeho ďalšom osude bude rozhodovať súd.



Prešov
Nitra
Bratislava
Trnava
Košice
Banská Bystrica
Nitra
Bratislava
Košice
Banská Bystrica
Žilina
Trnava
Žilina
Prešov