VIDEO: Slovenské železnice hľadajú nové tváre, nová kampaň láka aj na tisícové platy


Foto: VIDEO: Slovenské železnice hľadajú nové tváre, nová kampaň láka aj na tisícové platy Foto: Slovenské železnice ZSSK

Slovenské železnice (ZSSK) spustili novú ambicióznu náborovú kampaň s názvom „Držíme Slovensko v Pohybe“. Cieľom kampane je prilákať nových zamestnancov do rôznych pozícií v spoločnosti, ktorá zohráva významnú úlohu v slovenskej doprave.

ZSSK zdôrazňujú svoj prínos pre krajinu cez štatistiky: ročne prejdú viac ako 38 miliónov kilometrov, denne vypravia 1723 vlakov a prepravia 200-tisíc cestujúcich. Tieto údaje podčiarkujú dôležitosť železníc v zabezpečovaní mobility obyvateľstva.

Súčasťou kampane je video, ktoré má za cieľ zvýšiť povedomie o možnostiach zamestnania v ZSSK. Video zobrazuje každodennú prácu zamestnancov a upozorňuje na otvorené pracovné pozície v rôznych oblastiach, od údržby cez zákaznícke služby až po technické pozície.

Odštartovali energickú kampaň

Video, ktoré je súčasťou kampane, má za cieľ podčiarknutie kľúčovú úlohu železníc v každodennom živote Slovákov. Ako tvrdia zástupcovia ZSSK, „posúvame Slovensko vpred“.


S cieľom pokračovať v tejto expanzívnej trajektórii, ZSSK otvorili nové pozície a hľadajú jednotlivcov, ktorí sa pridajú k ich tímu. Či už máte záujem o prácu v oblasti údržby, zákazníckeho servisu alebo v iných oblastiach, ZSSK vám ponúka príležitosť stať sa súčasťou ich tímu.

Lákavé mzdy a výhody

Na stránkach ZSSK Kariéra je zverejnený graf, ktorý poskytuje prehľad o mzdách rôznych pozícií v spoločnosti:

  • Strojvedúci a vlakvedúci: Mzdy sa pohybujú od 1 200 do 1 600 EUR mesačne, pričom presné číslo závisí od skúseností a špecifických zodpovedností.
  •  Technici a údržbári: Mzdy v tejto oblasti sa nachádzajú v rozmedzí 1 000 až 1 400 EUR mesačne. 
  • Pracovníci v zákazníckych službách: Títo zamestnanci môžu očakávať mzdy od 900 do 1 200 EUR mesačne. 

Okrem lákavých miezd ZSSK ponúkajú aj rôzne benefity, vrátane príspevkov na dopravu, zamestnaneckých zliav na cestovné a ďalších výhod, ktoré majú, podľa ich slov, prispieť k lepšiemu pracovného prostredia.

Zdroj: Slovenské železnice ZSSK

Na stránke ZSSK Kariéra nájdete podrobnosti o aktuálnych voľných miestach a možnostiach prihlásenia sa na pozície, ktoré prispievajú k zabezpečeniu denného chodu slovenských železníc.