FOTO: Šmykľavá vozovka si vyžiadala aj štvrtú dopravnú nehodu na D1 pri Trenčíne. Vodička narazila do zvodidiel


FOTO: Vodička dostala šmyk a narazila do zvodidiel na diaľnici pri Trenčíne

FOTO: Šmykľavá vozovka si vyžiadala aj štvrtú dopravnú nehodu na D1 pri Trenčíne. Vodička narazila do zvodidiel
Galéria: 4 fotky
Foto: KR HaZZ v Trenčíne

K trom dopravným nehodám na D1 pri Trenčíne, ku ktorým došlo v priebehu pondelka, pribudla štvrtá dopravná nehoda. Tá sa stala včera krátko po pol druhej popoludní na 130. kilometri diaľnice v smere na Bratislavu, v katastri obce Skalka nad Váhom.


Na miesto nehody okamžite vyslali štyroch hasičov z Dubnice nad Váhom s dvomi zásahovými vozidlami. Po príchode zistili, že osobné auto po náraze do panelovej zábrany ostalo zachytené v stredových zvodidlách.

Vodička sa bez viditeľných zranení nachádzala mimo postihnutého automobilu, z ktorého vytekali prevádzkové kvapaliny. Na mieste udalosti sa nachádzali príslušníci diaľničnej polície a pracovníci diaľničnej patroly, ktorí vymedzili miesto dopravnej nehody,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.


Galéria: 4 fotky

Zasahujúci hasiči z Dubnice nad Váhom preverili zdravotný stav vodičky a na postihnutom automobile vykonali protipožiarne opatrenia. Následne pomocou absorpčných materiálov odstránili uniknuté kvapaliny z vozovky.

Po príchode odťahovej služby hasiči asistovali pri bezpečnom naložení havarovaného automobilu, po čom bolo miesto udalosti odovzdané pracovníkom Národnej diaľničnej spoločnosti, ktorí zabezpečili očistenie vozovky a odstránenie následkov dopravnej nehody, dodal na záver Petrík.





Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj