Hľadáte pohodlné topánky na potulky mestom? Prezrite si náš výber


Lifestyle

Foto: Hľadáte pohodlné topánky na potulky mestom? Prezrite si náš výber

Plánujete dovolenku, pri ktorej chcete vidieť pamiatky, prírodné krásy alebo prejsť takmer každý kút mesta? V týchto modeloch topánok vydržíte chodiť celý deň.

Neviete sa dočkať vašej dobrodružnej dovolenky, na ktorej prejdete kilometre a objavíte nové miesta? Alebo chcete byť turistom vo vlastnom meste a navštíviť neznáme i vaše obľúbené lokality? Tým najdôležitejším, čo na takéto potulky potrebujete, je kvalitná a pohodlná obuv. Nechcete predsa, aby vám plány skazila nepríjemná bolesť nôh či odreniny. Vyberte si preto z týchto 4 druhov obuvi.

Outdoorové tenisky

Keď vidíte, že má obuv tento prívlastok, predstavíte si mohutné a ťažké topánky na vysokohorskú turistiku? V súčasnej dobe však nie sú tým jediným typom topánok, aké sa v tejto kategórii nachádzajú.

Nájdete tu aj outdoorové modely v nižšom prevedení, ktoré sú vyrobené na výlety v menej náročných terénoch, pričom bez problémov zvládnu chodenie po asfalte i lesných cestičkách. Takéto topánky vašim nohám poskytnú potrebnú podporu a pohodlie, pričom sú dostatočne priedušné a odolné. Samozrejmosťou je ich vzhľad prispôsobený mestskému štýlu.


Chcete si kúpiť tento druh topánok? Lepšiu cenu získate po tom, ako využijete Footshop zľavový kupón. Radi by ste pri online nákupoch pravidelne platili menej? Navštívte portál Vašekupóny.sk a využite dostupné zľavové kupóny a kódy.

Vychádzková obuv

Áno, v niektorých internetových obchodoch narazíte práve na topánky s týmto názvom. Označujú sa však aj ako mestské a voľnočasové. Obuv má predovšetkým športový vzhľad, pričom mnohé páry nesú logá obľúbených svetových značiek. Pre modely je tiež charakteristická tenšia konštrukcia, mnohé farebné prevedenia, štýly, tvary a zároveň ležérne a moderné prevedenia.

Kliknite na Sizeer zľavový kód a vyberte si z aktuálnej kolekcie tejto obľúbenej a mimoriadne pohodlnej obuvi. Sme presvedčení, že ju vynosíte nielen na cestách za vašimi dobrodružstvami, ale vďaka svojej univerzálnosti aj počas outfitov na všedné dni.

Športové sandále

Tieto topánky sú priam ako stvorené na objavovanie zákutí miest, historických pamiatok či miestnych atrakcií počas leta. Mnohé modely majú okrem priľnavej podrážky aj odpruženú medzipodrážku, vďaka čomu poskytujú nohám maximálnu oporu pri zdolávaní terénu a zároveň tlmia nárazy pri chôdzi. Zapínajú sa prostredníctvom nastaviteľných praciek, vďaka čomu ich jednoducho prispôsobíte vašej nohe.


Naopak, pre celodenný komfort sa vyhnite sandálom na podpätku, platforme alebo tým s tenkými ramienkami, ktoré by vás na nohách tlačili. Plánujete chodenie v náročnejšom teréneSiahnite po špeciálnych trekingových modeloch alebo tých so špičkou.

Pevné šľapky

No a na záver pre vás máme tip na skvelú obuv, ktorá je zárukou pohodlia a štýlu vo vyslovene mestských uličkách. Áno, sú to šľapky! Siahnite napríklad po obľúbených modeloch s korkovou podrážkou pre stabilitu i pohodlie alebo kvalitných šľapkách z dielne svetových značiek. V nich vaše nohy takisto nepocítia ani niekoľkohodinové prechádzky.

O tom, aká je pohodlnosť topánok dôležitá, snáď ani nie je potrebné hovoriť. Venujte preto výberu nového páru obuvi dostatok času a uvidíte, že objavovanie krás daného miesta bude aj vďaka správnym topánkam ešte príjemnejšie.



Zdroj: Inzercia/PR článok

Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj