×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Tragická nehoda na novom moste v Trenčíne. O život prišla 72-ročná spolujazdkyňa


Foto: Tragická nehoda na novom moste v Trenčíne. O život prišla 72-ročná spolujazdkyňa Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

V sobotu došlo v Trenčíne na ceste I/61B k tragickej dopravnej nehode. V časti Biskupice na novom moste, sa mal z 75-ročný vodič vozidla Peugeot 206 otočiť a vojsť do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim vozidlom Subaru, ktoré viedol 49-ročný muž. Informovala o tom krajská polícia. 

Peugeot bol odrazený do svojho jazdného pruhu, vozidlo rotovalo a narazilo prednou časťou do kovových zvodidiel. „Pri dopravnej nehode utrpela 72-ročná spolujazdkyňa vozidla Peugeot zranenia nezlučiteľné so životom. Vodičovi vozidla Peugeot boli spôsobené viaceré zranenia a bol prevezený do nemocnice, taktiež 48-ročnej spolujazdkyni vozidla zn. Subaru boli spôsobené doposiaľ nezistené zranenia a bola hospitalizovaná v nemocnici s doposiaľ nezistenou dobou liečenia,“ informuje polícia. 

Vodič Subaru sa pri nehode nezranil a bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Vodičovi Peugeotu bola odobratá krv na zistenie požitia alkoholu či návykových látok. 

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Trenčíne v súvislosti s touto udalosťou začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie,“ dodáva polícia. 

Prečítajte si viac: