×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Trenčania hádajú, ktorá budova sa nachádza za ikonickým novinovým stánkom


Foto: Trenčania hádajú, ktorá budova sa nachádza za ikonickým novinovým stánkom
Galéria: 1 fotka
Foto: FB Trenčan

Obľúbené hádanky, ktoré pripravuje pravidelne pán Vrba pre Trenčanov, opäť pútali pozornosť. Na stránke sa objavila fotografia novinového stánku, ktorý si takmer každý Trenčan veľmi dobre pamätá. Tentokrát mali obyvatelia uhádnuť aká budova sa nachádza za týmto stánkom v Trenčíne.

Bývalý novinový stánok na frekventovanej križovatke evidovalo skutočne veľa ľudí, práve pre jeho lokalitu. Autá zastavovali na prechode pre chodcov, bezprostredne v jeho blízkosti a taktiež ho navštevovali ľudia smerujúci na zastávky smerom do práce, či študenti do školy.

Galéria: 1 fotka

Práve tí okamžite spoznali miesto, ktoré sa za novinovým stánkom nachádza. „Stánok je za Gymnáziom Ľudovíta Štúra, vpravo sú zastávky MHD,” háda pani Mária, ku ktorej sa pridali ostatní so správnou odpoveďou. „Jasné, roh gymnázia, nie je to tak dávno,” dodala Ľubica.


V súčasnosti sa na mieste stále nachádzajú stánky, no ten novinový nahradilo občerstvenie a iné služby. Pani Katarína si dokonca spomenula ako pravidelne kupovala v stánku po ceste do školy kedysi populárny časopis Bravo, ktorý vyhľadávali tínedžeri po celej Európe a z našich stánkovou zmizol za pár minút. „Každý druhy štvrtok vo výklade nove Bravo a v skole šup s nim pod lavicu a čítať,” spomenula si Katarína.  



 



Prečítajte si viac: