×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Od dnes platí čiastočná uzávera cesty II/507 v okrese Trenčín, potrvá až do konca októbra


Foto: Od dnes platí čiastočná uzávera cesty II/507 v okrese Trenčín, potrvá až do konca októbra Foto: Ilustračné foto/unsplash.com

Vodiči, pripravte sa na čiastočnú uzáveru cesty druhej triedy II/507 v kilometri 127,785 - 128,782 v časti obce Trenčianske Stankovce (okres Trenčín). Termín uzávery s dĺžkou 997 metrov je stanovený od štvrtka 19. septembra do štvrtka 31. októbra.

Miesto uzávery

Čiastočná uzávera cesty II/507 bude v smere Krivosúd-Bodovka – Trenčianska Turná, a to z dôvodu realizácie prác v rámci rekonštrukcie chodníka v Trenčianskych Stankovciach.

Dĺžka pohyblivého pracovného miesta bude max. 50 m, dočasné dopravné značenie sa bude posúvať a bude slúžiť pre celú dĺžku úseku,“ objasnila župa dnes 19. septembra na svojej internetovej stránke.

Obchádzka

Obchádzková trasa nie je potrebná, v úseku cesty bude cestná premávka usmernená dočasným dopravným značením. Z cesty zostane prejazdných min. 5,5 metrov pre obojsmernú premávku. Ak si to dopravná situácia vyžiada, bude počas realizácie prác cestná premávka riadená osobami na to určenými.

Prečítajte si viac: