Jesenná degustácia vín na Trenčianskom hrade: Obľúbený Winefest sa uskutoční už túto sobotu


Podujatie Winefest mieri na Trenčiansky hrad

Foto: Jesenná degustácia vín na Trenčianskom hrade: Obľúbený Winefest sa uskutoční už túto sobotu Foto: Facebook/Winefest Slovakia

Po úspešných ročníkoch v centre Žiliny, obľúbené podujatie Winefest sa opäť vracia aj do Trenčína. Podujatie si užijú najmä milovníci vína, dobrej zábavy a hudby. V poradí tretí ročník trenčianskeho Winefestu sa uskutoční v sobotu 5. októbra na Trenčianskom hrade.

V rámci podujatia budete môcť degustovať množstvo vzoriek toho najkvalitnejšieho vína od viac ako 20 slovenských vinárov. Nebude tam chýbať hudobný program naprieč areálom hradu, dobrá nálada či rôzne druhy občerstvenia,“ píše sa na sociálnej sieti Trenčianskeho hradu.

Degustácia sa uskutoční priamo v priestoroch najväčšej dominanty Považia, a to na hrade Matúša Čáka od 13:00 do 19:00 hod. Každý dostane registračný balíček, ktorý bude jeho vstupenkou do areálu Trenčianskeho hradu. Registrácia prebehne pred Kultúrno-informačným centrom.


Každý účastník bude môcť zdegustovať viac ako 100 vzoriek v rámci vstupného od známych aj menej známych producentov od Malých Karpát až po Vihorlat… Okrem unikátneho miesta konania prispejú k tomu taktiež hudobní umelci rôznych žánrov,“ uviedli organizátori.

Ak máte záujem, vstupenky zakúpite po kliknutí SEM. Lístok pre jednu osobu stojí 43 eur, v rámci vstupného môže absolvovať aj prehliadku hradu – malý okruh. Vstupenky na Winefest je možné zakúpiť iba online.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj