FOTO: Dubnická mestská polícia sa pochválila novým motorovým prírastkom. Vybavené je pokročilými technológiami


Mestská polícia v Dubnici nad Váhom má nové moderné vozidlo

FOTO: Dubnická mestská polícia sa pochválila novým motorovým prírastkom. Vybavené je pokročilými technológiami
Galéria: 8 fotiek
Foto: Dubnica nad Váhom

Mestská polícia v Dubnici nad Váhom pokračuje v modernizácii svojej výbavy. Najnovším prírastkom do jej vozového parku je vozidlo vybavené modernými technológiami, ktoré zlepší efektivitu zásahov a prispeje k bezpečnosti obyvateľov. Samospráva o tom informovala na svojej webovej stránke.

Kľúče od nového auta odovzdal primátor Dubnice nad Váhom, Peter Wolf, náčelníkovi Mestskej polície Milanovi Turzovi. „Prajem vám veľa šťastných kilometrov a verím, že postupné kroky, ktorými modernizujeme výbavu mestskej polície, povedú k naplneniu spoločného cieľa. Tým je predovšetkým bezpečnosť obyvateľov mesta,“ vyjadril sa primátor pri slávnostnom odovzdávaní vozidla.

Galéria: 8 fotiek

Náčelník Turza zdôraznil význam nového prírastku: Vďaka novému hybridnému vozidlu môžeme reagovať flexibilnejšie a efektívnejšie. To nám umožní ešte lepšiu spoluprácu so štátnou políciou a ďalšími záchrannými zložkami.“ Hybridný pohon navyše podporuje environmentálnu zodpovednosť mesta, keďže prispieva k znižovaniu emisií.

Súčasťou modernizačných krokov bola aj renovácia výsluchovej miestnosti na policajnej stanici. Táto miestnosť slúži nielen na vyšetrovanie, ale aj pre občanov, ktorí oznamujú trestnú alebo priestupkovú činnosť. „Nechceme, aby bola mestská polícia vnímaná len ako represívna zložka. Príslušníčky a príslušníci MsP obyvateľom mesta pomáhajú aj v situáciách, ktoré si často nevieme ani predstaviť. Za to im patrí veľká vďaka,“ uzavrel primátor.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj