V Trenčíne otvorila obchod poľská módna značka. Láka prevažne na tovar z kože


Foto: V Trenčíne otvorila obchod poľská módna značka. Láka prevažne na tovar z kože
Galéria: 5 fotiek
Foto: OC Laugarício

Prvú prevádzku na Slovensku sa Poliaci rozhodli otvoriť v Trenčíne. Poľská obchodná značka Ochnik prichádza na Slovenský trh. V Poľsku patrí medzi úspešné reťazce, s viac ako 120 obchodmi a radí sa medzi popredných hráčov na obchodom trhu našich severných susedov. Informáciu priniesol portál Aktuality.sk.

OCHNIK, ktorý má 35 - ročnú tradíciu, sa orientuje na tovar vyrobený z kože. V jeho portfóliu nájdete kožené odevy, doplnky, cestovné kufre, páperové, ale aj vrchné odevy. Obchod používa na výrobu prevažne pravú, prírodnú kožu a textílie. Ochnik v minulosti expandoval do Nemecka a Ukrajiny, ku ktorým sa teraz pridalo aj Slovensko.

[photo][/photo]

Predajňa v Trenčíne má rozlohu 328 m2. a v súlade s nedávno implementovanou stratégiou značky je robená ako dvoj - obývačka, čiže má dva vchody – jeden vedie do odevnej časti a druhý do oddelenia galantérie a kufrov,” píše o obchode denník  www.propertynews.pl. Zároveň priznáva, že značka vybrala Trenčín ako ideálne strategické miesto v rámci regiónu.


Pobočka značky je situovaná v obchodenom dome OC Laugaricio a podľa dostupných informácií plánuje obchod rozšíriť svoje pôsobenie aj do ďalších miest na Slovensku. Značka momentálne láka na uvádzacie zľavy na dámsky aj pánsky sortiment.