Poštu na Šoltésovej ulici v Trenčíne opäť otvoria. Obavy z trvalého zatvorenia pobočky sa nepotvrdili


Foto: Poštu na Šoltésovej ulici v Trenčíne opäť otvoria. Obavy z trvalého zatvorenia pobočky sa nepotvrdili Foto: Foto: google.com

Obavy obyvateľov Sihote, že pobočka pošty na Šoltésovej ulici zostane trvalo zatvorená, sú už minulosťou. Slovenská pošta potvrdila, že aktuálne nemá v pláne rušiť žiadnu z pobočiek v Trenčíne, informuje trenčianska samospráva na svojej webovej stránke.


Podľa Andrey Kraskovej z Regionálneho riaditeľstva Trenčín, počas letného obdobia sa každoročne upravujú otváracie hodiny Slovenskej pošty, prípadne sa dočasne zatvoria niektoré podávacie pobočky.

„Ide o využitie letného obdobia s priemerne najnižším počtom zákazníkov v roku na efektívne riadenie a koncentráciu zamestnancov pôšt na rozhodujúce pošty s vyššou koncentráciou zákazníkov a s dlhšou časovou dostupnosťou,“ povedala Krasková.

V rámci tohto plánu bola aj pobočka Trenčín 3 na Šoltésovej ulici dočasne uzavretá od 1. júla do 30. septembra 2024. Od utorka 1. októbra 2024 však bude pošta Trenčín 3 opäť otvorená a k dispozícii verejnosti.