Pomôžte Púchovu nájsť vianočný stromček. Mesto hľadá darcu, ktorý sviatočným symbolom rozžiari námestie


Foto: Pomôžte Púchovu nájsť vianočný stromček. Mesto hľadá darcu, ktorý sviatočným symbolom rozžiari námestie Foto: Mesto Púchov

Mesto Púchov sa už pripravuje na vianočné sviatky a obracia sa na verejnosť s prosbou o pomoc pri výbere vianočného stromčeka, ktorý bude zdobiť centrum mesta. Mesto hľadá zdravý strom s výškou od 10 do 12 metrov, ktorý bude umiestnený na pešej zóne počas vianočných sviatkov, informuje samospráva na sociálnej sieti.

Ak máte na svojom pozemku strom, ktorý by spĺňal tieto požiadavky a ste ochotní ho darovať, mesto by bolo veľmi vďačné za váš príspevok. Strom bude bezplatne odvezený pracovníkmi mesta. Tí, ktorí majú záujem darovať svoj strom, môžu kontaktovať mesto na telefónnom čísle +421 907 647 790, a to najneskôr do 8. novembra 2024.

Púchov sa každoročne snaží vytvoriť príjemnú atmosféru pre obyvateľov a návštevníkov počas vianočných sviatkov, a tento strom bude hlavným symbolom tejto sezóny. S príspevkom verejnosti môže byť tento rok výzdoba ešte výnimočnejšia.