VIDEO: V Dubnici nad Váhom úraduje zlodej. Jeho vtipné maskovanie baví internet


Foto: VIDEO: V Dubnici nad Váhom úraduje zlodej. Jeho vtipné maskovanie baví internet Foto: Facebook/I Love Dubnica

V jednej z bytoviek v Dubnici nad Váhom došlo ku krádeži, ktorá pobavila celý internet. Muž sa vlámal do budovy a jeho maskovanie prebehlo úplne inak, ako očakával. Kamery vo výťahu ho totiž zachytili, ako si rozprestiera dáždnik, aby sa skryl pred záznamom bezpečnostných kamier.

Na záberoch, ktoré sa rýchlo začali šíriť na sociálnych sieťach, je vidieť muža, ktorý sa snaží zakryť pred kamerami. S dáždnikom otvoreným vo výťahu si chcel zabezpečiť anonymitu, no jeho snaha pôsobila komicky, a namiesto úspešného utajenia sa stal terčom posmechu. Ľudia na internete si nevedia odpustiť vtipy o “profesionálnom zlodejovi” a “neviditeľnom mužovi s dáždnikom”.


„Maskovanie lvl. Pro,“ píše Majuš. „Má u mňa plusové body za kreativitu,“ dodal Filip. „Ten je nafetovaný, nevie, kde je,“ pritvrdil Martin.


Hoci jeho pokus o skrytie zlyhal a na zázname je jasne vidieť jeho tvár, zábery už stihli zabaviť množstvo ľudí. Napriek vtipným záberom však miestni tvrdia, že sa mu podarilo čosi ukradnúť. Išlo najmä o veci, ktoré si majitelia bytov nechali pred vchodom či bicykle z pivníc. Niektorí tvrdia, že muž je známa firma a vykrádať byty v Dubnici nad Váhom chodí pravidelne.


„Takto chodí po panelákoch a otvára si vchody bežne. U nás išiel rovno výťahom na dvanáste poschodie pre môj bicykel, presne vedel, kde je,“ tvrdí Alenka.