FOTO: Vodič sa rútil v okrese Považská Bystrica vysokou rýchlosťou. Zastavil ho až múr rodinného domu


Auto trikrát nabúralo až kým ho nezastavil múr domu

FOTO: Vodič sa rútil v okrese Považská Bystrica vysokou rýchlosťou. Zastavil ho až múr rodinného domu
Galéria: 4 fotky
Foto: Polícia TN

Policajti z oddelenia v Považskej Bystrici vyšetrujú dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v katastri obce Prečín, v Trenčianskom kraji. Mladý vodič sa rútil obcou vysokou rýchlosťou, pričom opakovane nabúral do plota a rodinného domu. Pri nehode boli zranení dvaja ľudia, informuje Polícia na svojom profile. 

„Na základe doteraz zistených skutočností, 20-ročný vodič na vozidle zn. Honda Civic, jazdiaci v smere od mesta Považská Bystrica na obec Domaniža, neprispôsobil rýchlosť jazdy najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a stavu vozovky,“ vysvetľuje polícia.

Galéria: 4 fotky

Autom nabúral hneď niekoľkokrát, čo ho neodradilo od pokračovania v nebezpečnej jazde.Prednou časťou vozidla narazil do kovového oplotenia rodinného domu. O pár domov ďalej opäť narazil do kovového oplotenia rodinného domu. Zastavil ho až betónový múr pri treťom rodinnom dome, kde poškodil aj prednú stenu domu.“

Pri dopravnej nehode došlo k dvom ľahkým zraneniam, ktoré nevyžadovali hospitalizáciu. Dychová skúška u vodiča vozidla bola negatívna. Celková škoda však bola vyčíslená až na 7 000 €.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj