Pacientka sa nečakane ocitla na kardiológií v Trenčíne, o tejto udalosti napísala list. Ako dopadla?


Pacientka napísala otvorený list lekárom z JIS na kardiológií

Foto: Pacientka sa nečakane ocitla na kardiológií v Trenčíne, o tejto udalosti napísala list. Ako dopadla?
Galéria: 1 fotka
Foto: FNTN

Problémy sa na Fakultnú nemocnicu v Trenčíne valia z každej strany. Najskôr nezhody a zvláštne fungovanie na kardiológii, neskôr vyšetrovanie rekonštrukcie kotolne a najnovšie nedostatok pediatrov, ktorí by prijímali deti na lôžkové oddelenie. Nemocnici sa ozvala pacientka, ktorá sa nečakane dostala do rúk kardiológov v Trenčíne a rozhodla sa im napísať otvorený list.

Pacientka sa cez víkend nečakane ocitla na JIS kardiologického oddelenia. „Z mojej, teraz čerstvej skúsenosti musím povedať, že doteraz som nezažila lepší prístup sestričiek a lekárov, ako na tomto oddelení,“ začína pani Jarmila. Fakultná nemocnica v Trenčíne skúsenosti ženy zdieľala na svojom profile na sociálnej sieti. 

Galéria: 1 fotka

„Prijal ma lekár, ktorý mi robil echo a vyšetrenia a bol tak príjemný, milý, že som mala chuť sa k nemu pritúliť. Takisto sestričky, ktoré ma na oddelení usadili, resp. uložili, boli veľmi milé,“ pokračuje v rozprávaní o svojom, ako sama hovorí, „ srdcovom“ príbehu, napriek tomu, že išlo o dramatickú udalosť. Síce pociťovala strach, no aj v tom jej podľa napísaných slov pomohol personál nemocnice. 

„Milé sestričky a lekári mi dávali pocit bezpečia. Na ďalší deň sa ma ujal p. primár a opravil mi jednu cievu pri srdiečku. Takisto bol milý a vysvetlil mi, čo robí, aký úkon,“ dodala pani Jarmila, ku ktorej sa pod príspevkom pridalo niekoľko spokojných pacientov.


„Nikto nevidí skutočnú prácu lekárov, sestier ,sanitárov ,upratovačiek . My sme si s rodinou tento rok prešli viacerými oddeleniami traumatológiou, orl, pediatriou a všade som sa stretla s profesionálmi vo svojom odbore,“ Anka

ARO Trenčín tak isto super, spolu s Urológiou. Tatinovi zachránili život,“ Pavlína

Včera som strávila niekoľko hodín na Internom, musím povedať, prístup na jedna s hviezdičkou. Záleží na tom, kde sa v našej FN pacient ocitne,“ Elena

 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu




Prešov
Banská Bystrica
Žilina
Bratislava
Žilina
Nitra
Banská Bystrica
Trnava
Nitra
Prešov
Košice
Bratislava
Košice
Trnava